Syrop posiada żółto-złotą barwę. Charakteryzuje się mocnym aromatem karmelu z maślaną nutką prażonych orzechów.
Niewątpliwie zakochasz się w tym wysokiej jakości aromacie toffi. Nie oprzesz się aromatowi najlepszego orzecha na świecie.Wypróbuj toffi i zaspokój swoją słodką zachciankę dodając go do białej kawy mokka.
Kawa smakowa
1 espresso
20 ml syropu Toffee Nut MONIN
gorące mleko
Wlać espresso i syrop do szklanki, dolać mleka do pełna.
Syrop Amaretto Monin stworzony został ze starannie wyselekcjonowanych składników oraz czystego cukru trzcinowego, jest wysoce skoncentrowany, a jego autentyczny cudowny smak i aromat stwarza możliwość sporządzenia różnorodnych napojów.
Amaretto to napój alkoholowy pochodzący z Włoch, znany jest zw swojego słodkiego, lekko gorzkawego smaku. Likier ten produkowany jest z użyciem migdałów lub z pestek moreli, brzoskwiń, wiśni i innych owoców.
Kawa Amaretto
1 espresso
20 ml syropu Amaretto MONIN
gorące mleko
Wlać espresso i syrop do szklanki, dolać mleka do pełna.
Karmel oznacza po prostu skarmelizowany cukier, tradycyjnie wytwarzany poprzez topienie cukru w naczyniu z wodą. Bogaty smak i kolor karmelu wynika z procesu ogrzewania i topienia cukru. Karmel jest doceniany jako główny smak oraz używany również w harmonii z innymi smakami.
Kawa smakowa
1 espresso
20 ml syropu Caramel MONIN
gorące mleko
Wlać espresso i syrop do szklanki, dolać mleka do pełna.
Syrop posiada bursztynową barwę. Charakteryzuje się zapachem karaibskiego rumu dojrzewającego w dębowych beczkach oraz słodkim smakiem rumu z nutką owoców i wanilii.
Kawa smakowa
1 espresso
20 ml syropu Rum Caribbean MONIN
gorące mleko
Wlać espresso i syrop do szklanki, dolać mleka do pełna.
Syrop posiada żywą złotą barwę z bursztynowymi przebłyskami. Charakteryzuje się cudownym aromatem bukietu przypraw z mocną nutą cynamonu oraz pysznym smakiem piernika.
Dodanie do napojów smaku piernika firmy MONIN oddaje przytulne uczucie ciepła przy kominku! Smak ten stanowi doskonałą, zrównoważoną mieszaninę imbiru i cynamonu ze smakiem prawdziwego piernika. Oprócz sezonu zimowego można go stosować przez cały rok w milkszejkach oraz zimnych i mrożonych kawach.
Kawa smakowa
1 espresso
20 ml syropu Gingerbread MONIN
gorące mleko
Wlać espresso i syrop do szklanki, dolać mleka do pełna.
Syrop posiada złotą barwę. Charakteryzuje się smakiem świeżych orzechów laskowych z subtelnym posmakiem migdałów i wanilii.
Chociaż orzeszki laskowe są znane od czasów starożytnych, ich bogaty aromat i smak jest obecnie bardzo popularny, zwłaszcza dzięki przemysłowi kawowemu.
Kawa smakowa
1 espresso
20 ml syropu Hazelnut MONIN
gorące mleko
Wlać espresso i syrop do szklanki, dolać mleka do pełna.
Syrop posiada przezroczystą barwę. Charakteryzuje się cudownym aromatem miodu kwiatowego oraz pysznym smakiem cukierków miodowych.
Miód firmy MONIN jest wytwarzany z prawdziwego miodu bez dodatku słodzików, dzięki czemu można go dodawać do wszystkich napojów. Jednak w odróżnieniu od zwykłego miodu natychmiast rozpuszcza się w gorących oraz schłodzonych napojach i jest niezwykle wszechstronny. Wystarczy dolać i zamieszać!
Kawa smakowa
1 espresso
20 ml syropu Honey MONIN
gorące mleko
Wlać espresso i syrop do szklanki, dolać mleka do pełna.
Syrop posiada brązową barwę z bursztynowymi przebłyskami. Charakteryzuje się pięknym aromatem karmelu oraz kawy. Zachęca pysznym smakiem prażonej kawy i toffi.
Popularność irlandzkiej kawy sięga dziesięcioleci i nie ograniczają jej granice geograficzne. Inspirowane tradycyjnym irlandzkim napojem kawiarnie nie tylko zaadaptowały ten napój, ale także przyjęły napoje aromatyzowane tym smakiem.
Kawa smakowa
1 espresso
20 ml syropu Irish Cream MONIN
gorące mleko
Wlać espresso i syrop do szklanki, dolać mleka do pełna.
Syrop posiada matową jasno-zieloną barwę. Charakteryzuj się smakiem sproszkowanych migdałów oraz słodkim pistacjowym aromatem.
Orzechy pistacjowe mają delikatny, subtelny smak, który jest cudowny zarówno podczas ich jedzenia jak i jako aromat deserów i przystawek. Jednym z najpopularniejszych zastosowań orzechów pistacjowych są lody.
Kawa smakowa
1 espresso
20 ml syropu Pistachio MONIN
gorące mleko
Wlać espresso i syrop do szklanki, dolać mleka do pełna.
Syrop posiada złotą barwę z bursztynowymi rozbłyskami. Charakteryzuje się wytrawnym smakiem prażonych orzechów laskowych z posmakiem pralinek.
Chociaż smakiem orzechów laskowych ludzie cieszą się od czasów starożytnych, to bogaty smak i aromat tych orzechów staje się w dzisiejszych czasach bardzo popularny dzięki temu, że są one często wykorzystywane w wyspecjalizowanych kawiarniach.
Kawa smakowa
1 espresso
20 ml syropu Roasted Hazelnut MONIN
gorące mleko
Wlać espresso i syrop do szklanki, dolać mleka do pełna.
Syrop posiada bardzo przejrzystą, złotą barwę. Charakteryzuje się maślanym aromatem z nutką wanilii, zyskuje sobie zwolenników swym pysznym, kremowo-kakaowym smakiem.
Mrożona biała mokka 30 ml syropu White Chocolate MONIN
1 espresso
1 łyżeczka cukru pudru o smaku waniliowym
lód
Umieść składniki w szklance i starannie wymieszaj.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.